Muzyka z reklamy
Szukam piosenki❗ z radia, piosenka była kiedyś w jakieś reklamie
wajderyk
Użytkownik
Szukam piosenki. Śpiewa mężczyzna. Piosenka jest raczej wolna i troche smutna. Kiedyś była popularna, była w rmf fm, obecnie nie słysze jej w radiu:( Pamiętam że w telewizji była reklama w latach myślę, że 2005 2007? (nie pamiętam co było w tej reklamie) i było słychać tą piosenkę. Refren jest taki powolny słychać coś takiego: "and heee eeee uuuułuuuuułuuuuuu ułuuuuuu u".
Każdy kto ma pomysł niech śmiało pisze:)
Zmieniony przez wajderyk
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Każdy kto ma pomysł niech śmiało pisze. Może ktoś trafi
A spróbuje. Daniel Powter- Bad Day
To nie to:( ale dziękuję za propozycję. Próbujcie dalej
To całkiem nie ta:( Piosenka której szukam jest smutna i wolna
Ze smutnych piosenek z tamtych lat to jeszcze Craig Daivid- Walking Away
Też nie:(
Family of the year - hero.
To też nie to. Piosenka może być (z lat 90. lata 2000-2008)? Popularna była w tamtych latach. Nie znam dokładnej daty.
The Fray- How to Save a Life. Zaproponuje bo coś mi się kojarzy, że kiedyś w reklamie ją słyszałem.
Chyba wiem o co chodzi ale niestety nie pamiętam ani wykonawcy, ani tytułu. Piosenkarz wyglądał na Indianina (czy tam rdzennego Amerykanina jak kto woli) i miał wysoki głos.
@Gene_Dowbrey - idąc tym tropem nieśmiało zaproponuję :"Andru Donalds & Eugenia Vlasova — Wind of Hope"
To też nie to:( Dodam że w refrenie mężczyzna śpiewa takim troche wysokim głosem i jest to bardziej wolna piosenka. Niestety nie pamiętam tej reklamy, może to była reklama telefonu, abonamentu albo internetu.
Maroon 5-She will be loved?
[...] Piosenka może być (z lat 90. lata 2000-2008) [...]
Niezly 'przedzial' ;D
Przed chwila bylo 05-07, nie wiadomo czego reklama, a nagle oswiecenie -- telefon, abo lub net? ;)