Piosenka b.podobna to tej poniżej
norbigura
Użytkownik
Pobieranie danych...
Szukam piosenki bardzo podobnej to tej wyżej ale inny refren. Piosenka ta której szukam prawdopodobnie pochodz z lat 70/80 ale pewności nie mam. Macie jakieś propozycje?
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Brzmienie perkusji jak w INXS I need you tonight", ale melodia bardziej przypomina The Romantics "Talking in your sleep".
No to nie to, ale początek The Romantics trochę przypominał ten którego szukał tylko trochę za wolne tempo. Bardzo dziękuję za zainteresowanie.
Luzne skojarzenie:
Fine Young Cannibals - She Drives Me Crazy
a może New Order-True Faith ?
Jakoś dziwnie skojarzyła mi się z Paulą Abdul - Opposites Attract
Wszystkim dziękuję za zainteresowanie, ale to nie jest żaden kawałek z powyższych. Ten co szukam jest b.podobny do Cameo - Word Up. W sumie nie brałem pod uwagę remixu ani przeróbki bo może i tak się zdarzyć. Z tego co kojarze to refren był jakiś taki inny jakby śpiewany przez kobietę.
no jest cover tej piosenki, ale pewnie nie tego szukasz: Korn-Word up
Janet Jackson - Black cat
Nie Panowie, to nadal nie to. Ten cover już go parę dni temu słuchałem, no ale nadal to nie to.
Skojarzyło mi się z tym:
Niestety nie. Tej piosenki, której szukam jest podobna do "opamiętania" do Cameo - Word Up tak mocno, że do 45sek myślałem, że to właśnie ta szukana. No, ale cóż, szukam dalej. Pozdrawiam
Kolejne, co mi przychodzi na myśl: Salt'n'Pepa "Push it"
Hmm... nie ma tu nic zbliżonego do Cameo - Word Up. Ale dzięki.
mel b word up , albo little mix word up
mati11730_No niestety nie :-/