Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „1990-2000”
-
"Wystarczy jedna chwila.. i wiem już wszystko"Tyle kojarzę tekstu, śpiewa najpewniej facet, lata 1990-2020 max. Ten fragment jest spokojny. Tak mi ...
-
Piosenka śpiewana przez młodego chłopaka - przełom lat 90' i 00'Cześć, kojarzy ktoś może piosenkę śpiewaną przez młodego chłopaka, bardzo delikatnym głosem (można powiedzieć, że ...
-
Szukam piosenki/teledysku polskiego z lat 90Szukam polskiej piosenki z teledyskiem z póżniejszych lat 90 (może 1997, 1998, 1999). Nie pamiętam ...
-
Szukam techniawy podobnej do Darude - SandstormJak w tytule tytuł podobny stylem jednak wolniejszy od Sandstorm był bardzo popularny w lataach ...
-
Poszukuje tytułów piosenek (nagranie mp3) Techno/ Muzyka Elektroniczna z lat 90 lub 2000Dwie piosenki (nagrania mp3 poniżej) prawdopodobnie z 1995 roku. Pochodzą z playlisty ze starej płyty ...
-
Jaka to piosenka. Wokalista śpiewa w kółko" Tyry, Ty, Ty"Tak jak w tytule pytania. Piosenka chyba z lat 90. Taki fusion, soul. Wokalista o ...
-
Teledysk pop, rap lub R&B z końca lat 90. lub początku 2000.Teledysk: czarny facet zakochany w kobiecie z dzieckiem. Piosenka z gatunku pop, rap lub R&B, ...
-
Dwie piosenki alternatywneCześć, nie mogę znaleźć tych piosenek. Shazamy i inne wynalazki milczą. Przepisywanie słów do wyszukiwarki ...
-
Dwa remixy - covery przebojów reggae.Witam ponownie. Poszukuję dwóch klubowych (dance'owych) utworów, które pod koniec lat 90 często leciały w ...
-
Piosenka z lat 90'/00'Od dawna szukam piosenki z lat mojego dzieciństwa (pop choć bardziej electro). Z tego co ...
-
piosenka podbna do Cockey's Theme - Ennio MorriconeWitajcie. Od dawien dawna szukam jednej piosenki. Dziś w radio usłyszałem Cockey's Theme - Ennio ...
-
Kobiecy głos, elektroniczna muzykaBardzo mi zależy na znalezieniu pewnej piosenki. Niestety pamiętam z niej zbyt mało, żeby znaleźć ...
-
Tytuł oryginalnej piosenki/Modern Talking?[youtube.com] Początek brzmi jak pewna piosenka MT tylko już nie pamiętam która, najprawdopodobniej z tych ostatnich ...
-
Teledysk głosniki na ścianach czarno-białe gość tańczący elektro w kombinezonie, stroju czarno-białySzukam. teledysku i piosenki techno/elektro z lat powiedzmy 90 gdzie na początku teledysku pokazane są ...
-
Jakieś technoSzukam tytułu kawałka który słychać w tle [youtu.be] Wydaje mi się, że to jakieś techno ...
-
-
piosenka pop/elektro z końca 90/00Piosenka była na listach przebojów hop-bęc, plus o minus w latach 90/początek 00. Szukam jej ...
-
Szukam utworu z połowy lat `90-2000Witam, pytanie będzie dość trudne. Szukam muzyki prawdopodobnie z okresu 1995-2000, byłem wtedy dość mały i ...